Skip to Content

EnableNow toegelaten tot Microsoft for Startups Founders Hub

  • 03-07-2024
  • 3 min

EnableNow, de toonaangevende speler op het gebied van Open Banking, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. We zijn toegelaten tot de Microsoft for Startups Founders Hub, een programma dat ondernemingen ondersteunt bij hun groei en innovatie.

Met deze toelating krijgt EnableNow toegang tot waardevolle middelen en expertise:

  1. Microsoft-services: Dankzij de samenwerking met Microsoft kan EnableNow gebruikmaken van OpenAI-, Azure- en overige Microsoft tegoeden. Dit stelt ons in staat om geavanceerde Microsoft-technologieën te integreren in onze producten en diensten.
  2. Ondersteuning van experts: Microsoft-experts zullen EnableNow begeleiden bij zakelijke en technische uitdagingen. We krijgen één-op-één advies over infrastructuur, kostenbeheersing en prestatieverbetering.
  3. Netwerkmogelijkheden: EnableNow kan leren van succesvolle oprichters, durfkapitalisten en branche-experts. Dit helpt ons bij het schalen van onze organisatie en het ontwikkelen van een sterke go-to-marketstrategie.

Rody van Sambeek, CTO en co-founder van EnableNow: "We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met Microsoft en we zijn vastbesloten om onze innovatie te versnellen met behulp van Microsoft technologie".

Lees verder

Blog image
  • 29-08-2024
  • 5 min
AVG en GDPR in open banking

Met Open Banking krijgt u eenvoudig inzicht in de banktransacties van uw klanten. Vanwege de privacygevoelige aard van de gegevens is het belangrijk om hier volgens de regels mee om te gaan. Daarom hebben wij dit ook goed geregeld in onze software. In deze blog vertellen we u meer over de mogelijkheden die het open banking platform EnableNow biedt in het kader van de AVG.

Lees meer
Blog image
  • 06-06-2024
  • 2 min
Xander Smit benoemd tot Chief Compliance Officer bij EnableNow

We zijn trots dat we kunnen melden dat Xander Smit benoemd is tot Chief Compliance Officer bij EnableNow. Hiermee treedt Xander toe tot het bestuur van EnableNow.

Lees meer
Contact

Ontdek de mogelijkheden van Open Banking voor jouw organisatie!

Heb je vragen over open banking, PSD2 of interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

073 - 2340069Neem contact op